Ge bort en prenumeration i present

Är det snart dags att fira någon som du tycker mycket om eller är det jul som står utanför dörren? Att hitta bra och användbara presenter är inte alltid det lättaste. Det är vanligt att man fastnar i mönster, t.ex. att pappa får strumpor och slipsar varje år eller att småsyskonet ständigt får fler leksaker. Att man köper samma saker år efter år handlar sällan om att man är lat. Det är inte så lätt att hitta en present som är både bra och personlig på samma gång. Tiden går och snart är det dags för firande, men vad ska man då ge om man ännu står tomhänt?

Det finns otroligt många fördelar med att ge bort en tidningsprenumeration till den du bryr dig om. För det första finns det mängder av olika tidningar där ute att välja mellan och det finns även prenumerationer som också bjuder på en liten välkomstgåva. Är den ett inredningsmagasin kan det t.ex. handla om en vacker pläd att ha i soffan. En tekniktidning kan ge bort en liten övervakningskamera och en tidning för barn kan ha en rolig ryggsäck eller leksak inkluderat. Tidningar för företagare kan presentera förslag på profilproduker, till exempel ett nyckelband med tryck eller snygga pennor till skrivbordet. På så sätt får mottagaren inte bara möjlighet att läsa bra, informativa eller underhållande tidningar på löpande band, utan de får också en liten sak med i presenten.

Prenumerationer för barn

Det finns många tidningar som riktar sig till barn och ungdomar. Här har du bland annat rena barntidningar så som Kalle Anka och Bamse, men det finns även tidningar om prinsessor, drakar och superhjältar. För de lite äldre barnen kan du hitta tonårsmagasin eller tidningar om mode, killproblem och tips på hur man klarar av skolan så bra som möjligt.

Prenumerationer för vuxna

Utbudet av prenumerationer för vuxna är troligtvis mycket större än för barn. Här finns det bland annat föräldratidningar för den som har barn, inredningsmagasin, tekniktidningar, fordonstidningar, tidningar om häst och hund, mode, smink och skönhet, behandlingar, träning och ja, allt mellan himmel och jord. Det bästa sättet att komma igång med en prenumeration är genom att försöka hitta tidningen på nätet och därmed beställa prenumerationen i mottagarens namn. Du kan också köpa hem en upplaga av tidningen och använda dig av den lilla medföljande lappen som steg för steg förklarar hur du går tillväga.

Hur fungerar en prenumeration?

Prenumerationer kan se olika ut beroende på vilken tidning du väljer att använda dig av eller ge bort. Det vanligaste är dock att mottagaren får det senaste numret av tidningen levererat direkt i brevlådan under loppet av 6 månader och upp till ett år. Hur många tidningar man får och hur mycket prenumerationen kostar är även det varierande.