Mammatidningar

Att bli förälder är kanske den största förändringen en person kan genomgå i sitt liv, och det är därför inte konstigt att det finns hela tidningar helt dedikerade till att behandla ämnet att vara mamma och att bli mamma.

En av de mest kända mammatidningarna heter just Mama. Den grundades år 2003, och på grund av sin tydliga inriktning mot just kvinnor innehåller den förutom barnrelaterat innehåll även artiklar om graviditet och förlossning, liksom mer allmänna ämnen som mode, skönhet och resor.

Ett mer könsneutralt alternativ är Vi Föräldrar, som riktar sig till både mammor och pappor med barn i förskoleåldern eller yngre. Denna tidning har funnits betydligt längre, då den grundades 1968. Tidningen tar upp allt från hur barnen inskolas i förskolan på bästa sätt, till relevanta nyheter som tungmetaller i barnmat.

Om du vill kunna packa ner en trave mammatidningar och ge dig ut på promenad till en park eller ett café tillsammans med ditt barn, ska du spana in barnvagnen Bugaboo Buffalo, som bland annat finns att köpa på Bigbaby.se. Där får du plats med allt du behöver, samtidigt som den är enkel och smidig att köra. Kanske har du till och med redan läst om den i en mammatidning?